Over

Hallo bezoeker,

Allereerst welkom bij LeesKees en zoals deze naam al min of meer suggereert, heet ik Kees. Uiteraard ben ik een groot liefhebber van lezen. Dit doe ik eigenlijk al van jongs af aan. Toen wat minder dan tegenwoordig, maar het lezen heeft er wel altijd al in gezeten.

Dat lezen doe ik vooral thuis, maar ook onderweg. In de trein. En omdat ik niet in mijn woonplaats werk, heb ik tijdens de reis mooi even de tijd om wat te kunnen lezen. Om de werkdag weer achter me te kunnen laten.

Wat lees ik dan zoal? Vooral thrillers, want die hebben toch mijn voorkeur. Daarnaast lees ik, ter afwisseling, ook wel romans. Oh ja, reisboeken kan ik ook waarderen.

Heb ik favoriete schrijvers? Ja, wie niet zou ik zeggen. Tot mijn favorieten horen bijvoorbeeld Karin Slaughter, James Patterson, Unni Lindell en Arnon Grunberg. Verder hou ik ervan om voor mij nieuwe schrijvers te ontdekken.

En wat ik hier doe? Nou, regelmatig een recensie van een door mij gelezen boek plaatsen. Wat minder een artikel (schrijfsel) schrijven en zo nu en dan probeer ik hier ook aandacht aan wat boekennieuws te besteden.

Vind je dat ik een bepaald boek zeker zou moeten lezen? Ik sta altijd open voor tips. En heb je zelf een boekensite? Geef het door en wie weet sta je binnenkort in de links.

Uitgevers kunnen, indien gewenst, contact met me opnemen om een een recensie-exemplaar te beoordelen.

Een gedachte over “Over

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.