Verbroken – Linda Jansma

verbroken
Beschrijving
Computerexpert Mara de Wolff krijgt opdracht het netwerk van mediabedrijf Dutch Broadcasting Group te testen op veiligheidsrisico’s. Het duurt niet lang voordat ze informatie onder ogen krijgt die niet alleen het bedrijf, maar ook haarzelf ernstig in gevaar brengt. Ze raakt ongewild betrokken bij een terroristisch netwerk dat een grote aanslag in Nederland beraamt. De inzet: haar kinderen die door haar ex-man ontvoerd zijn naar Irak.

Recensie
Op 6 juni 2015 is Verbroken van Linda Jansma verschenen. Omdat ik dit boek voor de boekencommunity Dizzie.nl mocht recenseren, had ik al eerder een exemplaar in mijn bezit. De recensie die ik in ruil daarvoor geschreven heb, kan ik niet hier plaatsen. Bij Dizzie.nl is echter wel te lezen wat ik van het boek vond.

Waardering: 4/5

Boekinformatie
Auteur: Linda Jansma
Titel: Verbroken
ISBN: 9789461091352
Pagina’s: 397
Eerste uitgave: 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.