** WINACTIE ** Het echte leven – Adeline Dieudonné

Onlangs las en recenseerde ik Het echte leven van Adeline Dieudonné. Omdat het boek even daarvoor is uitgeroepen tot de VN Thriller van het Jaar stelde Uitgeverij Atlas Contact een exemplaar ter beschikking waarmee ik een winactie mocht organiseren.

Wat moet je hiervoor doen?
Niet zo heel veel eigenlijk. Het enige is om in het reactieformulier hieronder te laten weten wat voor jou ‘Het echte leven’ is. Uit de inzendingen zal één winnaar worden gekozen.

Over het boek
Een Vinex-wijk zoals er zoveel bestaan. Een naargeestig huis met een kamer vol opgezette dieren, een sadistische vader en een murw geslagen moeder. Dat is de gezinssituatie van de 10-jarige vertelster. Als zij en haar jongere broertje Gilles getuige zijn van een gruwelijk ongeluk, trekt hij zich terug in zichzelf. Nu broer en zus ook elkaar kwijt zijn, lijkt alle hoop op geluk verloren. Maar dan neemt de hoofdpersoon in al haar kwetsbaarheid het lot in eigen hand. Vastbesloten en doelbewust neemt ze zich voor om koste wat het kost de lach op het gezicht van haar broertje terug te brengen. Dat blijkt geen eenvoudige taak. Als ze dan zelf op een ongekende manier op de proef wordt gesteld – door haar eigen vader – neemt ze zich voor: ik zal in dit leven geen prooi zijn. En ze zal alles doen om sterk te blijven en weerstand te bieden aan wie haar kwaad wil doen.

De winactie is inmiddels gesloten.

3 gedachten over “** WINACTIE ** Het echte leven – Adeline Dieudonné

  1. bouckaert therese

    het echte leven = niet zo simpel te beantwoorden, proberen om te gaan met de dagelijkse doelen en tegenslagen en zo veel mogelijk proberen te genieten en helpen

    Geliked door 1 persoon

  2. Kitty Bruggeman

    Hallo Kees, mooie vraag, wat is voor mij het echte leven? Mijn eerste gevoelens passen meer bij mijn droomleven. Voor mij is het echte leven zoveel als mogelijk te proberen van iedere dag te genieten, vooral van de kleine dingen en dan de dag af te sluiten met een paar bladzijden lezen. Klinkt als een droom, maar is echt zo! Hartelijke groet van Kitty en p.s. door jouw vier sterren ben ik toch erg benieuwd geworden naar Het echte leven….

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.